Ferma de pasari
Pui de carne
Puteti alege dint-o diversitate
Rase de Calitate
Vezi produsele!
Diversitate
Calitate
Peste 5 ani
experienta
Pui zburati Mixti si de carne
Rase atent selectate
Ferma de Pui prezinta o gama variata
de pasari: pui de o zi, de carne, pui mixti
Comandati
online
folosin formularul
3
 

Formular contact:

Nume:  
Adresa email:  
Subiect:  
Mesaj:  
 

 
   
Adresa:
Turnu Magurele , Drum Judetean 65 B
Persoana contact: Economist: Daciu Doina
Telefon: 0766 354 632
Persoana contact:  Medic veterinar: Daciu George
Telefon: 0744 876 283
Persoana contact:  Administrator: Daciu Andrei
Telefon: 0760 606 526
E-mail: office@fermepui.ro
 
 
 

Sfaturi Utile - Sistemul gospodaresc

La sosirea puilor in gospodarie, condițiile trebuie sa fie apropiate celor din fermă. Se v-a asigura o temperatura de aproximativ 25 oC cel putin o saptămână, furajare cu furaj de crestere peste 21 de zile și sustinere cu vitamine și minerale ( BioMultiVita - solutie orala este o combinatie bine echilibrata de vitamine , aminoacizi si saruri minerale pentru  pasari ) 

La vârsta de 2 luni se face deparazitare, dupa care se vaccinează impotriva Pseudopestei aviare. 

Parametri de crestere in fermă

  • Dezinfectia adapostului.

  • Apa proaspata si furajare la discretie.

  • Lumina minim 20-23 de ore si temperatura de 30-32 grade C in prima saptamana, scazand saptamanal cu 2 grade C.

  • Densitate 12-16 pui/mp (dupa 3 saptamani).

  • Aer proaspat permanent si asternut curat si uscat permanent.

  • Umiditatea aerului 60-70%.

  • Vaccinarea contra Pseudopestei si Bursita infecțioasă .

  • Crșterea puilor cu furaje tip Prestarter, Starter si Creștere. 
  • Complex vitamino-mineral in primele 7 zile. 

Carnea de pui

Carnea face parte dintre productiile principale ale pasarilor si este unul dintre alimentele de baza pentru om, avand un rol plastic si energetic bine definit pentru organismul uman. Valoarea nutritiva a carnii este data de bogatia ei in proteine si, deci, in aminoacizi.

Cresterea de pui reprezinta o sursa importanta de acoperire a cerintelor omului in proteine animale, cu o inalta valoare biologica; coeficientul de utilizare digestiva a substantelor nutritive din carnea de pui este foarte mare, peste 96%.

Carnea de pasare este superioara carnurilor provenite de la alte specii de animale prin faptul ca are “bobul”, textura mai fina, o cantitate mai redusa de tesuturi conjunctive, dar mai multe proteine si grasimi de calitate superioara.

Cand achizitionam carne de pui trebuie sa fim atenti la urmatoarele aspecte: culoare, fragezime, suculenta, miros si gust. De exemplu, la puii de carne hraniti cu furaje care contin faina de peste, carnea capata si gustul acestui furaj! 

Calitatea carcaselor de pui este influentata si de calitatea hranei, de proportia de aditivi energetici si proteici adaugati in furaje, de forma de administrare a acestora, de sistemul de crestere samd.

 
Copyright 2015 www.fermepui.ro